MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Ahad, 14 Februari 2010

OUTDOOR KAK FIFI


Hehehe..aku dah sampai Shah Alam dah pun..macam nak mampus naik kete seperti menunggang seekor kuda dari pr ke shah alam...kali nie aku upload sedikit gambar kak fifi ngan abang wan semasa sesi out door ..sesi nih dekat2 ngan umah je...memandang kan abg wan nk matahari terbenam jd bawak lah dorang pergi ke pantai..tapi malang nya matahari telah pun di selimuti dengan awan...so xde lah matahari terbenam..yang ada kaler2 oren jingga je..okay papehal tens kepada member2 crew yang sanggup menolong aku dari mula wedding hingga ke penghujung..sepesel tens kepada Zul@Li, Hapis merangkap kepada adek Kak Fifi, dan gadisku huhuhu Mia...

0 ulasan:

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com