MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Rabu, 24 Februari 2010

AKUKT SIRI2












Selamat mlm..entri kali ini pule berkenaan dengan Anak Kurang Upaya Kritikal Terlantar (AKUKT) Siri 2 hehehe sebab tu hari dah pernah datang sekali...kali nie punye shooting kitorang pergi berenam maknanya cukuplah anggota kumpulan P.E neh ..wakaka..PE(perfecteye) BEST...kitorang bertolak dalam pukul 1 cenggitu...cadangnya pukul 12 tapi biasa lah...sebab pagi tue Safrizal Photography, Aqwa PE dgn Faisal terpaksa menghadiri kuiz ke interview di annexe gallery..Sebab tu lah lambat bukan sebab aku bangun lambat hehehe..okay berbalik pada AKUKT ini, kitorang sampai dalam pukul 2 lebih aku igt kan dah lama sebab Abe cakap pukul 2 event tue start..sampai sana jer x de crew2 tv3 pun yang dah sampai..jadi kitorang pun masuk lah dulu berjumpa dengan Kak Sara dan tuan punya rumah x igt aku sape namanye..Abe igt lah kot kan...dalam pukul 3 baru lah event tu bermula sebab aku dah nampak personaliti2 tv3 sudah sampai di hadapan rumah PSIAKU AZWAR neh..aku x shoot pun time dorang datang sebab aku standbye belah dalam jer...yang lain ada lah kat luar tuee...aku x igt lah sape yang datang yang aku igt namanya,Maria T.Sabri, Nurul Syuhada, Azizah Arifin, adelah lagi x igt nama dorang tapi yg penting sumenye perempuan cun seh hihihi...
okay ape yg aku tau tentang AKUKT ini mereka mudah mendapat demam dan sering mendapat sawan sehingga ada kes yg mengakibatkan kaki, bahu, lutut, peha, dan mana2 bahagian badan tercabut. Mereka ini juga sering keluar masuk wad dan unit2 kecemasan, sering menghadapi masalah pernafasan kerana air liurnya tidak dapat ditelan dan dikawal dengan betul..mereka2 ini juga mempunyai kebarangkalian jangka hayat hidup tidak lama kerana penyakitnya....huhuhu cedihnya dorang...
ok dah lah malas nak cite panjang tengok je lah gambar2 neh..sume nye direct shot okay bukan bounce shot wakakaka....

4 ulasan:

suesephia berkata...

memang sedih tengok gamnbar2 cenggini.. Na'uzubillah..& syukur Alhamdulillah stas segala rahmat yg Allah dah beri selama hayat ni...

ZIZAM berkata...

kalau awak nak buat sumbangan terhadap PSIAKU AZWAR awak boleh membuat bayarean di Bank MAybank akaun no 5-644-7240-1056..xpun awak buka web http://akukt.blogspot.com...

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulilah syukur kita atas apa yg kita ada.. Hargailah. just to share if nak bagi apa2 sumbangan or bantuan tu agih terus pada Parent AKUKT tu.. xdelah nak mengemis nak meminta2 dgn org yg memerintah.. sama jer dgn mana2 pemerintah kuku besi!!! dr pengalaman..

Tanpa Nama berkata...

Ya Allah anak-anak ini SYURGA KU..

Terdapat ralat dalam alat ini

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com