MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Sabtu, 20 Februari 2010

PREVIEW(GLOBAL WARMING)





hye kali neh punye entry adalah berkenaan saya punya work advertising(global warming) sangat menyedihkan x tau nk cakap ape ..mesej yang nak disampaikan still tidak jelas dan samar2..(camne aku nak buat ea) aduyaii..pg tadi jumpa supervisor beliau mengutarakan supaya memperbaiki lagi editing aku..huhuhu..camne lah agaknyer...dan beliau sempat menyuruh aku membaca serba sedikit tentang virtual reality photography(apakah itu kokk) aduyai pening aku dibuatnyer....nasib baik besok aku xde preview selamat aku..aku x siap lagi satu work tok di previewkan ..kah3x naseb menyelebahi aku preview ditunda pada next week..huhuhu takutnya aku next week nk face dengan pengkritik2..mudah2an tidak disuruh reshoot kalau perbaiki editing balik ok lah kan...huhuhuu




3 ulasan:

my name is Ain berkata...

gambar cantik.. tapi kalau kau dapat capture sendiri lagi bagus..

ZIZAM berkata...

neh saya shoot sendiri lah kenapa cakap camtu....

Tanpa Nama berkata...

Ohhh.. That text create another picture?.. Great.. Now u have more.. Hahaha.. Congrats bro.. =)

~~ Yann_Soffianne

Terdapat ralat dalam alat ini

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com