MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Isnin, 22 Februari 2010

ZOO NEGARA
entry untuk kali ini adalah berkenaan dengan binatang...imej2 yang aku shoot ini adalah segala jenis binatang yang berada di dalam zoo negara...huhuhu memang x sempat nk shoot sume binatang dalam neh kalau satu hari kita kene spend time tok dapatkan moment yang menarik..pergi ke zoo negara ini bukan saja2 sebenarnya ianya adalah salah satu assigment aku untuk mendapatkan gambar binatang-binatang. bagi sesiapa yang melihat entry aku yg sebelum ini (gambar binatang melintas jalan raya) di sini lah aku shoot binatang2 tersebut..penatnya macam nak mampus dengan panasnya..dengan makanan dan minuman nyer yang mahal nasib baik aku de bawa duet lebih..tens kepada kawan2 yang follow aku untuk shoot gambar di zoo negara..gambar2 ini aku x edit sangat hehehe malas lah aku nehhhh..wakakaka

1 ulasan:

ZIZAM berkata...

Yeahhh.....

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com