MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Rabu, 17 Mac 2010

ICITIY SHAH ALAM












huhuhu bosan nak update entry yg kali neh cukup payah sudah makan 3 hari dah tp x dapat nk load kesemua gambar bengang toll..marah terhadap rangkaian jalur lebar P1W1max huhuhu lembap betulll....tunggu ea gambar2 seterusnya..will be coming soon..

hahahah dah boleh pun aku load gambar2 kat icity neh..rase nye nak dkt seminggu aku nk load x dapat2 kunyit tol P1 neh huh!...

Ahad, 14 Mac 2010

TERACHI DAN BLUE LAGOON










Akhirnya ada jugak lah gambar yang aku nak letak dalam entry kali neh...huhuhu bosan gak xde buat ape kat blog sendiri asyik baca blog org lain jadi bila ada peluang balik PD jer aku pun amek lah gambar2 yang ada kat N.9 neh tp yg peliknya aku duk kat PD tp gambar neh aku amek kat Terachi,Kuala Pilah...jeng3 tempat sendiri malas nak shooting tempat orang lain rajin aku amek gambar...nak tau neh rumah saper hehehe teka r...harap orang yang tengok dan baca blog neh komen2 lah sikit kampung dia neh wakakaka.....gambar2 neh aku try buat polar panorama yang macam member seangkatan ku Amad, membuat teknik sebegini untuk final degree nya. pada mulanya aku igt senang shoot panorama pastu jadi kan polar pulak rupanya2 susah gak bila nk sticthing bahagian ujung2 dengan yang ujung jenuh aku memikirkan..oleh kerana aku malas jadi aku buat lah kerja malas (malas nak edit bahagian stitch tu) jadi neh lah hasil2nya 3 keping jer polar panorama yang lain cuma gambar landskap di Terachi neh...Aku pelik n9 ade sawah???

Terdapat ralat dalam alat ini

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com