MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Rabu, 16 September 2009

Kenangan Di Zaman Kekanak Dahulu Kala
hahaha kali ni aku paparkan pula gambar-gambar yang telahpun dijadikan tugasan wajib semester lepas oleh semua pelajar-pelajar foto part4. Gambar ini adalah dari penjanaan idea Nurul Syazana dan juga Nur Ain Shafinas aku cuma ikut dan shoot untuk suka2 sahaja hehehe. Sangat penat melayan kerenah budak2 nie tapi dorang sabgat sporting habis bila di depan kamera..aku shoot x banyak sebab ini assigment dorang aku cuma curi2 amek jer gambar neh hehehehe okay...

0 ulasan:

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com