MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Isnin, 7 September 2009

Masjid Selat Melaka dan KincirHari sabtu lepas aku telah pergi ke Melaka untuk menghilangkan kebosanan aku di rumah...aku pergi dengan tajaan motor skuter nouvo S yang dikuasakan oleh YAMAHA..dan juga diwangikan oleh onedrop perfume bernombor1 aku x igt ap namenyer di sponsor oleh kasut Converse bundle nilai3, ditajamkan lagi sistem penglihatanku dengan bantuan cermin mata LEVIS dan di selesakan penampilan ku dengan baju kotak-kotak padini dan seluar jeans levis cap ayam hahaha ..aku bertolak dari port dickson pada pukul 12 tgh hari..sampai ke destinasi pertama iaitu di Pulau Melaka (Masjid Selat Melaka) kira-kira pukul 3 petang aku sebenarnya dah sampai awal pusing2 bandar hilir dulu tgk ragam orang melaka..tiba2 suasana seakan-akan mendung...tetapi aku sental gak shoot untuk tidak menjadikan ianya perbuatan yang sia-sia penat dol dekat dua jam atas motor...huahuahua..mendung kejap panas kejap..keadaan seperti bermain2 dengan aku kurang hasam betull.....akhirnya dapat lah beberapa shot yang aku inginkan walaupun ada yg x dpt huhuhuhu...

0 ulasan:

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com