MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Isnin, 7 September 2009

Eye On MalaysiaDi sebelah petang sabtu tersebut aku berbuka puasa di atas jambatan bertentangan dengan EOM...huhuhu aku berbuka puasa sambil ditemani oleh apek2 mane yg sebuk gak nak amek gambar EOM nehh...siot jer menggangu konsentrasi...sebelum itu apa yg penting??? hahaha bukan kerjasama...yg penting adalah juadah berbuka puasa aku..aku sempat membelinyer di bazar Pantai Klebang... sementara tunggu matahari tergelincir aku meletakkan segala alat2 untuk menangkap gambar EOM neh....hehehe gambar nyer x banyak pun yg banyak nye makan jerr....dah makan jadi gelap pulak aduyaii ade 2, 3 keping je yg sempat aku tembak...

0 ulasan:

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com