MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Rabu, 12 Januari 2011

Love this



antara banyak-banyak gambar saya suka nonton gambar ini kenapa yer ahahaks entah lew

14 ulasan:

shaz_hana berkata...

nice shot.....tu cahay kt belakang yg menaikkn pic ni...good job my pren...

so nice pic...

ZIZAM berkata...

tq boss saya akan perbaiki lighting dan akan banyak bermain dengan lighting lagi

shaz_hana berkata...

per ni bos2 lak..cun r tu......bkn snang nk men ngn lighting tu....ala pstu gne adobe

ZIZAM berkata...

aku x guna photoshop aku gune adobe lightroom je..photoshop lambat sikit xde preset hahaha

shaz_hana berkata...

hahahaha..tau xper.......photoshop utk studio bleh r.....

ZIZAM berkata...

hihihik kalau rajin edit gak pakai photoshop tp kalu dah ramai xsempat nak gn PS

~roslinda~ berkata...

chantek~

ZIZAM berkata...

tq roslinda awak mmg baik sgt gegege

shaz_hana berkata...

letih tau x gne adobe tu..lg pn amek mse.....klu costumer nk wat edit sumer pic yg dianta mkn mse r...lg pn wat edit phm2 jer r....x yah wat kje len r gyernyer..2 dh kne cas len harga....wah bkn x nk byk kje seh..... klu utk weeeding maybe bleh di pertimbangkan lg kn...pic n\yg x ptut nk kne edit tu letih

ZIZAM berkata...

edit bg enhance je color x yah lebih2...hehe

shaz_hana berkata...

phm2 jer costumer kn...byk btul nk mcm2..2 blum dier tau lg bleh wat yg len.parah

shaz_hana berkata...

zam....ko cuci sumer & upload gmbr mner jer tu....

ZIZAM berkata...

aaku cuci sume lah aku buat custom jew

shaz_hana berkata...

yeker...bleh r diskus pic ngn aku ti ye.....mner r tau aku bleh dptkn diskaun utk ko ker...hehehehe.

so per projek bru....

Terdapat ralat dalam alat ini

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com