MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Rabu, 12 Januari 2011

FERRARI + HASSELBLAD




Hasselblad dan Ferrari telah pun bergabung tenaga menciptakan kamera digital format medium eksklusif yang hanya mempunyai 500 unit. Hasselblad H4D Ferrari diciptakan khas untuk juru-jurugambar yang menginginkan inovasi kualiti dan reka bentuk yang hebat. merek tersebut.

Reka bentuk kamera ini menjadi lebih ekslusif dengan warna mera "Rosso Fuoco" khas Ferrari dan logo kemegahannya kuda berdiri hihihi. Sebuah kotak buatan tangan dengan penutup kaca yang berlambang Ferrari terdiri dari dua lapisan. Satu part untuk badan kamera dan satu lagi part pada bawah untuk lensa 80 mm dan kelengkapan kamera lainnya.

Harganya belum lagi diumumkan sesiapa yang nek beli boleh order kat saya hehehe gurau sokmo:)

4 ulasan:

shaz_hana berkata...

huhuhu..ferrari.....harga da x sebiji hrga mcm ketenyer..kt tmpt len xder yer....limited huhu..xnmpk mcmner nk bli yek....tgk pic jer..x puas rrr....nmpk yg biaser jer..mcm ner....

ZIZAM berkata...

hasselblad biasa pun dah nak dekat 30k ke 40 ke ni kan pulak yang version ferrari ...saya nk beli sebab saya x nak pakai kereta hahahah

shaz_hana berkata...

smpi hrga mcm tu..klu amek kete ngn kit2 kamera langsai jer....2 blum msuk tripod ngn light ngn brg2 len..x pakai kete hrga mcm tu xper r.....

shaz_hana berkata...

hrga smpi 30k..bek bli brg fotografi set jer mcm tu..kopak wit pasni ...

Terdapat ralat dalam alat ini

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com