MENCARI REZEKI

Al baqarah : 255

Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. Yang Mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dialah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya)
Terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada aku... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan aku, berkatilah segala usaha aku dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap aku. Kepada rakan-rakan yang memberi sokongan terhadap aku diharap kalian juga turut sukses3x dalam bidang ini semoga kita semua menjadi yang terbaik dalam segala jenis bidang....amin ...amin ...amin..."

At The Heart Of The Image

Ahad, 11 April 2010

TAKDE MASE NAK UPDATE BELOG

MINTAK MAAF KERANA SUDAH LAMA TIDAK MENGUPDATE BELOG...DISINI INGIN AKU MENGUTARAKAN KENAPA TIDAK UPDATE 1ST OF ALL, BIASALAH DUDUK RUMAH BUJANG NAK DEKAT LAST2 SEM NEH DUET SUME DAH POKAI JADI X DAPAT NAK BAYAR BIL WAKAKAKA 2 BULAN TUNGGAK BEB...SECOND AKU SEKANG SEDANG SEBUK DENGAN FINAL WORK AKU YANG X SIAP LAGI JADI BILA ADA INTERNET KAT UMAH AKU JADI MALAS NAK KUAR HUHUHU MEN INTENET JER..PASTU DENGAN THESIS AKU PERGHHH GILE X SIAP2 LAGI BESOK LAST DATELINE HANTAR ..SEKANG NEH AKU SEDANG BERADA DI CC BAWAH UMAH AKU...CR BAHAN TUK MY THESIS WAKAKAKA...KEJE COPY PASTE JER TAU...SUSAH GAK BILA XDE INTERNET X SABA NAK HABIS KAN DEGREE AKU NEH PASNEH BALIK UMAH MEN INTENET KAT UMAH JER HAHAHA....TP X KAN NK DUDUK UMAH JE KAN MESTI LAH NK KENE CARI KEJE PUYLAK PASTU ADUYAIIIII....

Followers

my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com